مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان گفت: جلسه کمیسیون پزشکی مجروحان حادثه تروریستی اهواز در پایان آذر ماه برگزار می شود.
عبدالرضا فرجیان مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان در گفت وگو با پایگاه خبری حیات، از برگزاری کمیسیون پزشکی مجروحین حادثه تروریستی اهواز در اواخر آذر ماه خبر داد.
وی افزود: تا به امروز 12 پرونده مجروحیت نیروهای مردمی به فرمانداری ارجاع شده که تعداد 8 پرونده به تأیید شورای تأمین استان رسیده است که در کمیسیون پزشکی آخر ماه بررسی می شود.
فرجیان اضافه کرد: در تلاش هستیم تا در زمان باقی مانده، 4 پرونده باقی مانده مجروحین حادثه نیز پس از طی مراحل اداری به جلسه کمیسیون پزشکی آخر ماه برسد.
یاداوری می شود تعداد 21 نفر از مجروحین حمله تروریستی اهواز در کمیسیون پزشکی که ماه پیش در اهواز تشکیل شد تعیین درصد شده اند.
روز 31 شهریور سال جاری در یک حمله تروریستی در اهواز که از سوی گروهکی تروریستی با نام الاحوازیه صورت گرفت 25 نفر از هموطنان مان شهید و حدود 70 نفر زخمی شدند.